Fibra òptica i ADSL

SERVITEC us proporciona servei tècnic i d’instal·lació en equipaments de fibra òptica i xarxes d’internet. Els serveis son dirigits a empreses, locals, comerços, grans superfícies, oficines, habitatges unifamiliars, comunitats de veïns.

Canvia l’ubicació del teu router de fibra òptica o del sistema de distribució i connectivitat de xarxa de la vostra casa o negoci.

Així mateix, comercialitzem els millors productes del mercat en fibra òptica, amb velocitats de fins a 600Mbps simètrics i alternatives 4G per a zones sense xarxa de coure.

Contacteu amb nosaltres per obtenir més informació i assessorar-vos d’acord amb les vostres necessitats.

Formulari de contacte

Envia un correu electrònic.

    Accepto rebre informació comercial.

    * Tots els camps amb asterisc son obligatoris.


    INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE SERVITEC

    Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@servitec.tv. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.