Serveis Movistar+

Som des de fa més de 20 anys distribuïdors, l’instal·ladors i servei d’assistència tècnica oficial de Movistar+, al Maresme.

A SERVITEC, podeu contractar tots els productes Movistar per a particulars autònoms i empreses:

– FIBRA

– TV DE PAGAMENT

– TELEFONIA FIXA

– TELEFONIA MÒBIL

us podeu beneficiar de les millors campanyes i promocions de Movistar+  i el servei integral de les nostres consultes tècniques, canvi d’aparells, comandament a distància, instal·lacions d’Iplus, Multiplus… així com la gestió de la pràctica totalitat de serveis de Movistar+.

Vull un IPLUS

Només amb iPlus i Movistar+ tindràs accés a la major oferta de canals HD del mercat que creix cada dia per gaudir dels continguts com si estiguessis allà.

Treu-li partit al teu televisor HD amb iPlus i viu una experiència única amb l’Alta Definició. Les pel·lícules, els esports, els documentals, les sèries i els millors esdeveniments musicals amb 5 vegades més qualitat d’imatge i so envoltant Dolby 5.1

Ara per només 5’60 €/mes. (consulta les condiciones a les nostres oficines)

ALTA DEFINICIÓ

Viu una experiència única amb l’Alta Definició. La major oferta de canals del mercat HD, només amb iPlus.

GRAVA FÀCILMENT

Pots gravar fàcilment un programa i fins i tot tots els capítols d’una sèrie amb només prémer un botó, gràcies al seu disc dur de 500 Gb

Movistar+ a DISPOSITIUS

Amb el teu iPlus connectat a Internet podràs accedir als continguts de CANAL + (pel·lícules, sèries …). Tindràs llibertat de veure’ls com i quan vulguis.

“MI CANAL”

Des de “MI CANAL” podràs accedir de la forma més senzilla a totes les teves gravacions i baixades; consultar-les, reproduir-les i esborrar-les quan vulguis.

CONTROLA EL DIRECTE

Amb iPlus pots parar, retrocedir, avançar i tornar al directe quan vulguis. Ara els entremitjos els decideixes tu.

PREPARATS PEL 3D?

L’IPlus està preparat per veure les emissions en 3D que només CANAL +3 D està retransmetent. Prepara’t per viure una experiència que traspassarà la pantalla amb els millors esdeveniments esportius, espectacles musicals i pel·lícules d’estrena.