La Sèrie A i la Ligue 1 arriben en exclusiva a Movistar +

L’espectacle del futbol italià i francès es viurà a Movistar +. Els míssils de Cristiano Ronaldo, les lambrettas de Neymar, les arrencades de Mbappé, els gols de Cavani, el futbol de saló de Cesc Fàbregas, la punteria de Dybala, les retallades de Callejón, les pujades per la banda de l’incombustible Dani Alves, la sobrietat de Buffon…

A partir del pròxim 22 de febrer Movistar + retransmetrà els millors partits de la Sèrie A i de la Ligue 1 a #Vamos i a la resta de canals esportius de la plataforma.

MOVISTAR + I EL FUTBOL – UNA UNIÓ QUE NO DEIXA DE CRÉIXER

L’arribada en exclusiva a Movistar + dels millors partits dels campionats italià i francès se suma a la més completa oferta de futbol a casa nostra:

LaLiga Santander al complet, LaLiga 1 2 | 3, Copa del Rei, tota la UEFA Champions League, tots els partits de la UEFA Europa League i el millor de la Bundesliga, de la Premier League, la Lliga Iberdrola, la Copa de la Reina i ARA TAMBÉ i EN EXCLUSIVA LA SÈRIE A i LA LIGUE 1.

MOVISTAR – LA CASA DEL FUTBOL, TAMBÉ INTERNACIONAL

#Vamos segueix augmentant la seva oferta amb el millor futbol internacional. A més dels millors partits del tram final de la Premier League i la Bundesliga, a partir del 22 de febrer serà el canal principal on s’emetran els partits més importants de la Serie A i la Ligue 1.

UN EQUIP D’EXPERTS INCOMPARABLE

Movistar + compta amb el millor i més reconegut equip d’experts de l’esport rei per transmetre la passió del nostre futbol i de les millors lligues internacionals de la plataforma.

Carlos Martínez, Michael Robinson, Julio Maldonado ‘Maldini’, Juanma Castaño, Susana Guasch, Joseba Larrañaga, Rebeca Haro, Dani Garrido, Ricardo Sierra, Mónica Marchante, Fernando Morientes, Axel Torres, Danae Boronat, Jorge Valdano, Álvaro Von Richetti, Álvaro Benito, Gerard López, Santiago Cañizares, Gustavo López, Raúl Ruiz, Juanma de la Casa, Sergio Sánchez y Lidia Blanco seguiran transmetent tota la passió per un esport que ens apassiona gairebé tant com a tu.

Movistar, la Casa del Futbol.